lørdag den 19. juli 2014

'Læserne i Broken Wheel anbefaler' af Katarina Bivald


En skøn roman med en lykkelig slutning. Omgivet af majsmarker - små halvdøde, søvnige småbyer og nedlagte butikker kan det virkelig være noget at skrive 395s. om?? Ja det kan det faktisk.
Tag med til Iowa og mød Andy, George, Tom, Caroline, John og ikke mindst Sara fra Sverige, som er på besøg.

Sara har i længere tid skrevet sammen med den noget ældre Amy fra Broken Wheel i Iowa. De har en fælles passion : Bøger. De skriver sammen om deres yndlingsbøger og sender jævnlig bøger til hinanden. Amy inviterer Sara til Broken Wheel, og Sara ser frem til at møde Amy og lære hendes by at kende .Det viser sig desværre, at Amy netop er død, da Sara ankommer. Nu vil du som læser opleve en charmerende og fin beskrivelse af Sara og hendes liv i Iowa. For hvad gør hun nu? Jamen Sara åbner en boghandel i en nedlagt isenkræmmerbutik med alle hendes gamle venindes bøger... Hvordan det går med salget af bøger de andres læselyst, og ikke mindst Saras liv, for opfører byens personer sig nu, som Amy skrev om i brevene?
Det kan du læse meget mere om, hvis du slår dig ned i sofaen eller liggestolen og griber fat i 'Læserne i Broken Wheel anbefaler', men glem ikke følgende: Bøger er fantastiske og kommer nok til sin rette i en hytte i skoven, men hvor sjovt er det at læse en fantastisk bog, hvis man ikke kan tippe mennesker om den og tale om den og konstant citere fra den? ( Amy, Broken Wheel. Iowa 23.oktober 2010 )

Find den her på Guldborgsund-bibliotekerne

Ingen kommentarer: