tirsdag den 11. september 2018

'Sammenbruddet' af B.A. Paris

Så er engelske B.A. Paris på banen med en ny, spændende thriller. Her møder vi Cass, der på vej hjem ad en mørk skovvej ser en holdende bil med en kvinde i. Senere opdager hun så, at kvinden er blevet dræbt, og det viser sig også, at hun ved hvem kvinden er.
Det er optakten til en længere periode, hvor Cass samtidig glemmer flere og flere ting. Har hun hukommelsestab? Er hun ved at blive dement - ligesom sin mor? Eller hvorfor kan hun bare ikke huske aftaler, alarmkoder, hvor hun stillede bilen osv.? Hendes mand begynder efterhånden at synes, at det er nok, og hun søger hjælp hos sin bedste veninde. Men hvem kan hun stole på, hvis ikke hun kan stole på sig selv? Samtidig får hun hver dag tavse opkald på fastnettelefonen, og hun er efterhånden skræmt fra vid og sans.
Forfatteren skriver i næsten samme velkendte pageturner-stil, som i den første bog på dansk: Bag lukkede døre fra 2017. Man synes hele tiden, man måske ved hvorfor, hvem eller hvordan, men først til sidst finder man ud af, hvordan tingene hænger sammen.

Glæd dig til en rigtig god psykologisk thriller i domestic noir-genren.
Find den her på Guldborgsund-bibliotekerne.

1 kommentar:

nikkolayebba sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.