mandag den 17. september 2018

'Det største ønske" af Lucy Dillon

Nancy er fire år og holdt op med at tale. Det er usædvanligt fordi hun tidligere snakkede løs og sang hele tiden.
Hendes mor Caitlin ved ikke, hvordan hun skal hjælpe datteren til at tale igen. Hendes mand Patrick er blevet forflyttet til et job langt væk, så hvad skal der nu ske med familien? Ægteskabet kører dårligt, og hvad med Joel;  hendes søn som Patrick adopterede?
Patrick har en storesøster, Eva, som han kun har sporadisk kontakt med. Men da han skal til at have børnene på weekendbasis, har han brug for et sted, hvor de kan være. Eva bor i kørselsafstand i et stort hus. Hun har mistet sin mand for et par år siden, og de havde ingen børn. Men kan - og vil - hun træde til at lægge hus til deres samvær?
Bogen igennem følger man de forskellige personer i familien, og får dermed indblik  i forskellige problematikker fra forskellige sider. Specielt hører vi meget om Caitlin og Eva og deres forskellige liv - om deres ægteskaber og deres valg og hvad de i virkeligheden vil.
Bogen er skrevet i bedste Dillon-stil. Det er en underholdende roman, hvor man er inde i historien fra starten af. Let at læse, men med dybdegående problematikker, som de fleste kan sætte sig ind i og forholde sig til.

Find den her på Guldborgsund-bibliotekerne.

Ingen kommentarer: