mandag den 25. januar 2010

'For evigt og altid' af Dorothy Koomson


Ville du kunne tilgive din forlovede og bedste veninde at de gik i seng sammen og fik et barn??

Det er den forfærdelige sandhed som Kamryn opdager ved et tilfælde og som resulterer i at hun forlader London og slår sig ned i Leeds for at starte på et nyt liv. Hendes ekskærste Nate og bedste veninden Adele forsøger forgæves at få hende i tale.

På Kamryns 32 års fødselsdag modtager hun en masse kort og uden at bide mærke i det åbner hun et fra Adele, som gerne vil mødes med hende en sidste gang, da hun er alvorlig syg. Kamryn forsøger at ignorere tanken om at se Adele igen, men det ender med at hun tager afsted til hospitalet. Det viser sig, at Adele er dødende og at hun gerne vil have at Kamryn adoptere hendes datter Tegan. Den tanke er fuldstændig absurd, men Kamryn tager alligevel ud til Tegans bedsteforældre og henter hende.

Nu forsøger Kamryn så at skabe en ny tilværelse for Tegan. Det er ikke let, da hun selv må ændre sige prioteringer og går glip af den chefstilling hun havde i kikkerten. Samtidig med får hun en ny chef Luke, som er møghamrende irriterende og som Tegan bliver meget begejstret for. Nate dukker også op og gør ihærdige forsøg på at vinde Kamryn tilbage. Så det er i det hele taget ret indviklet.

Det er chick-lit i den alvorlige ende og den er rigtigt god. Den handler om tilgivelse og om at man nogen gange må tage imod de slag livet giver, få det bedste ud af det og komme videre.

Ingen kommentarer: